Welkom 10 December 2018  
  • Nederlands
  • Deutsch
  • English
Welkom
Producten

Relatiegeschenken en awards van glas! o.a. in crystal / 3d glas laser graveren sculpturen PDF Afdrukken E-mail
theglasshousegifts

The Glasshouse

The Glasshouse is sinds 2003 gespecialiseerd in relatiegeschenken, awards, 3D laser graveren en interieurobjecten gemaakt van glas / kristal. Ons glaswerk onderscheidt zich door een goede prijs / kwaliteit verhouding.
Wij hebben inmiddels voor diverse gerenommeerde bedrijven relatiegeschenken en awards van glas en kristal geproduceerd. Enkele referenties zijn Philips, Audi, ProRail, ING Bank en Nashuatec.


Relatiegeschenk

Wij bieden verschillende soorten relatiegeschenken aan, waardoor u een ruime keuze heeft tussen een kunstobject, een 3D- laser gravering in glas / kristal, een maquette, een presse-papier, kantoorartikelen en items voor uw interieur.
Als u liever een customised relatiegeschenk wilt, geheel naar uw wensen ontworpen, kan dit in de meeste gevallen door ons gerealiseerd worden.

Award.theglasshouse.nl/glas/glas- relatiegeschenk.php

Er zijn verschillende onderwerpen voor een award beschikbaar, te denken valt aan kunst, een wereldbol en een ster. Tevens is er een mogelijkheid om met 3D laser techniek in het glas / kristal te graveren.

Automotive

Speciaal voor de automotive markt hebben wij een collectie ontwikkeld met 3d laser gravering in kristalglas. Op deze manier kunnen we bijna elk automodel 3d in glas leveren.


sitemap faq links
glas award - relatiegeschenk award - glas laser - orgineel relatiegeschenk - lasergraveren
glas 3d - 3d kristal - kristal laser - glas relatiegeschenk
- on line relatiegeschenk

 
Top of Page